// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

Functionalitatile solutiei SMIS ideala pentru inventar si managementul patrimoniului

Funcționalitățile soluției SMIS – ideală pentru inventar și managementul patrimoniului – Optimall by AROBS

Managementul patrimoniului în sectorul public și a obiectelor de inventar în companii poate reprezenta o provocare pentru organizațiile cu un număr mare de active. Fără o soluție software eficientă, aceste procese pot fi consumatoare de timp și pot fi expuse la erori umane. Din fericire, tehnologia ne oferă astăzi o varietate mare de soluții software de automatizare a proceselor de inventar și management de patrimoniu, care fac această sarcină mai ușoară și mai eficientă. O astfel de soluție este SMIS by AROBS.

Aplicația SMIS by AROBS reprezintă una dintre cele mai bine optimizate soluții software, create pentru a ține o evidență clară a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar. Pe lângă soluția SMIS, echipa noastră susține digitalizarea întreprinderilor și prin alte aplicații cum este Optimall SFA, pentru automatizarea forței de vânzare.

De ce ai nevoie de aplicația Optimall SMIS?

Optimall SMIS facilitează procesele de inventariere în companii, dar și managementul patrimoniului în primării, consilii județene, unități de învățământ și alte instituții publice. Această aplicație vine cu multe beneficii, printre care, cele mai importante sunt următoarele: aplicația Back Office, accesată de pe orice calculator conectat în aceeași rețea cu serverul din organizație; identificarea rapidă a activelor prin scanarea lor cu Aplicația Mobilă; eficientizarea timpului și creșterea productivității; integrarea cu peste 75 de sisteme ERP, dar și funcționarea independent de un ERP (stand alone).

Care sunt funcționalitățile soluției software SMIS?

Cele mai importante funcționalități de care te poți bucura la achiziționarea soluției sunt:

  1. Inventariere: poți face inventarul pe baza listelor din Back Office SMIS, cu actualizare automată în aplicația Mobilă (input de informații pentru utilizatori) și cu rapoarte ușor de accesat.
  2. Intrări: poți crea facturi de intrare pentru fiecare comandă nouă de la furnizor. De asemenea, din aplicația Back Office poți crea documentele privind recepția. În final, articolele noi vor avea un număr unic de inventar și vei putea folosi etichete pentru noile active.
  3. Transferuri: poți crea în aplicație toate tipurile de transfer implicând locația și responsabilul. Aplicația Back Office va genera o notă de transfer și documentele aferente.
  4. Bon de consum: poți crea un document de tip bon de consum și poți genera din aplicația de Back Office documente aferente bonului.
  5. Retur: poți realiza documente de retur, care ajung în sistemul ERP ca o factură de intrare cu minus. Articolele sunt identificate cu ajutorul codului de bare din ERP sau prin căutarea manuală.
  6. Detalii produs: poți avea acces la informații precum codul și denumirea mijlocului fix sau obiectului de inventar, despre locația si responsabilul uni bun, toate acestea doar scanând codul de bare.
  7. Modul rapoarte: din aplicația de Back Office poți genera diferite rapoarte ca de exemplu liste de inventar, de plusuri, de minusuri, de transferuri și altele; aceste rapoarte pot fi exportate în diferite formate și listate la imprimantă prin conectare la Back Office

Digitalizarea sectorului public cu Optimall SMIS by AROBS

Perioada raportărilor anuale pentru inventarierea patrimoniului din instituțiile publice nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare atunci când organizația are un soft pentru inventariere și managementul patrimoniului,  ca Optimall SMIS. Cu toate că aplicația are o interfață user-friendly, noi îți oferim trainiguri de utilizare a aplicației și asistență tehnică permanentă la achiziționare.

Hai să personalizăm oferta pentru tine, cu pași repezi spre digitalizarea afacerii tale!

Alege să fii optim Optimall cu by AROBS!