Optimizare rute livrare - cu aplicația Optimall Logistic

Te-ai gândit cum să optimizezi rutele de livrare ale
șoferilor și încă nu ai găsit soluția?

Optimizare rute livrare [Optimall Logistic] este unul dintre obiectivele majore ale companiilor de distribuție și logistică din România și nu numai. Lipsa deținerii unui control asupra produselor pe care le transportă zilnic este o provocare tot mai des întâlnită de către marii coordonatori logistici. Divizia Optimall a venit în întâmpinarea acestor lipsuri cu soluția de optimizare rute, Optimall Logistic.

Optimall Logistic este un produs software focusat pe creșterea eficienței transportului în livrarea mărfurilor, minimizarea costurilor totale de distribuție și menținerea unui nivel ridicat al calității serviciilor oferite. Oferă posibilitatea de a planifica rutele de livrare și de a urmări în timp real vehiculele, în raport cu rutele planificate, evitând astfel abaterile de la traseul stabilit. Structurată pe noile tehnologii și tendințe, Optimall Logistic asigură optimizarea rutelor de livrare, efectuate de către șoferii livratori.

Mai multe informații găsești aici: Ce este Optimall Logistic?

Optimizarea rutelor de livrare este asigurată cu:

Logistic WEB

Logistic WEB se va interfața cu sistemul de gestiune și va prelua toate informațiile necesare. Este o aplicație adresată dispecerilor.

Logistic Mobile

Logistic Mobile va fi instalată pe un smartphone cu sistem de operare Android. Este o aplicație adresată șoferilor livratori.

Optimall Logistic WEB

Aplicația Optimall Logistic WEB – este un instrument adresat dispecerilor care coordonează și planifică optimizarea desfășurării întregului proces logistic. 

Soluția permite planificarea eficientă a operațiunilor de livrare pe rute optime, ținându-se cont de tipul de autovehicul disponibil, precum și de câteva criterii de rutare.

Prin intermediul acestei platforme WEB, dispecerul poate să: optimizeze rute, vizualizeze în timp real un status al rutei și o comparație cu ruta efectuată, vizualizeze documentele gestionate de către șoferi, încasări, formulare sau chestionare. 

Optimall Logistic
optimizare rute livrare

Optimall Logistic Mobile

optimizare rute livrare

Aplicația Optimall Logistic Mobile – este o aplicație adresată șoferilor livratori care efectuează rute zilnice la clienți pentru livrarea de marfă. 

Aplicația poate fi accesată prin intermediul unui smartphone, cu ajutorul cărora șoferii primesc în timp real informații despre comenzile ce trebuiesc livrate clienților.

După stabilirea rutei optime în aplicația Logistic WEB, fiecare șofer va vedea pe terminalul mobil lista de clienți, în ordinea de livrat din ziua curentă. De asemenea, prin selectarea unui client anume, se pot vizualiza informații detaliate despre acesta precum: adresa, cod fiscal, sold, date de contact etc.

Cum te ajută softul de optimizare rute?
optimizare rute

Reduci costurile
de întreținere cu flota

optimizare rute 1

Identifici abaterile
efectuate de către șoferi

optimizare rute 2

Deții o vizibilitate asupra întregului proces de livrare

optimizare rute 3

Consolidezi și optimizezi
încărcarea mărfurilor

optimizare rute 4

Estimezi timpul de
livrare a comenzii

optimizare rute 5

Utilizezi eficient
resursele logistice

optimizare rute livrare 1

Respecți normele de livrare și operaționale
ale clientului

optimizare rute livrare 2

Planifici
rapid rutele

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat de către unul din reprezentanții de vânzări Optimall by AROBS.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.