Întrebări frecvente

Dacă vrei să afli mai multe despre soluțiile noastre, ne poți trimite un mail pe adresa optimall@arobs.com, sau ne poți apela la unul dintre numerele de telefon:  0748158881 sau 0264202118. De asemenea, poți completa formularul de contact.
Dacă folosești deja una dintre soluțiile Optimall by AROBS și ai nevoie de asistență, ne poți trimite un mail pe adresa suport.optimall@arobs.com sau ne poți apela la numărul de telefon 0264202118.

Dacă vrei să îți eficientizezi afacerea, trebuie doar să completezi formularul de contact, iar un agent Optimall by AROBS te va contacta ca să stabiliți următorii pași împreună.

Perioada de implementare a soluției Optimall by AROBS în afacerea ta va fi stabilită în funcție de specificul afacerii tale, gradul de complexitate al activității și nivelul de personalizare al soluției alese. Astfel, vei afla durata implementării soluției după o discuție cu unul dintre agenții Optimall by AROBS, astfel încât să beneficiezi de creșterea productivității companiei tale cât mai curând posibil.

Prețurile pentru fiecare soluție sunt personalizate în funcție de specificul afacerii tale și gradul de complexitate al activității. De aceea, pentru a pregăti o ofertă specială pentru businessul tău, trebuie să evaluăm mai întâi resursele necesare pentru configurarea aplicațiilor în compania ta. Te rugăm să completezi formularul de contact și vom reveni în timp util cu o ofertă personalizată.

ERP sau “Enterprise Resource Planning” este o soluție software care ajută companiile să își planifice și să gestioneze resursele. Acesta este util pentru managementul operațiunilor specifice unui business, de la achiziții și vânzări, până la datele despre clienți și chiar contabilitate. Datele sunt integrate într-o singură aplicație, astfel încât procesele de distribuție sunt eficientizate, eliminând necesitatea utilizării documentelor fizice.
Un sistem ERP conține toate datele necesare pentru funcționarea afacerii tale. Mai exact, conform Investopedia, în sistemul ERP sunt stocate informații despre organizare, inventar, vânzări, date financiare, date despre resursele umane etc. Softurile de automatizare a vânzărilor și mobilitate în afaceri, cum sunt cele pe care le oferim în cadrul Optimall by AROBS, pot fi integrate cu peste 75 de sisteme ERP, astfel încât datele nu doar să existe, ci să fie gestionate eficient între departamente.

Întrebări frecvente despre Optimall SFA

Optimall SFA va contribui la creșterea productivității echipei de agenți de vânzări din compania ta. Soluția de automatizare a forței de vânzări are două componente, aplicația desktop și aplicația mobilă, pe care le vom interfața cu sistemul ERP. Astfel, atât ca manager, cât și ca agent de vânzări, poți menține evidența în timp real a informațiilor despre vizitele la clienți, comenzi, produse și încasări.

Optimall SFA include două tipuri de module: standard și opționale.

 

Module standard:


Clienți – afișează datele despre clienți, inclusiv solduri și restanțe
Routing – organizează vizitele pe care le vor efectua agenții la clienții de vânzări
Articole – verifică informații despre produse filtrându-le după criterii specifice
Preluare comenzi – transferă automat datele în sistemul de gestiune și contabilitate
Blocaje – limitează posibilitatea de preluare a comenzilor în funcție de criterii prestabilite
Promoții – stabilește promoții fixe, de tip pachet sau chiar flexibile
Încasări – înregistrează automat seriile chitanțelor și calculează diferența de plată

 

Module opționale:


Fișă sell – vezi istoricul vânzărilor cu detalii despre comenzi anterioare
Prioritate și colorare articole – evidențiază produsele pentru a fi mai ușor de vizualizat
Catalog produse – afișează articolelele într-un catalog care poate include și imagini
Targete – setează obiectivele pentru agenții de vânzări pentru mai multă accesibilitate
Mercantizare – creează formulare în aplicația desktop pentru a fi completate de agenții de vânzări
Client nou – datele noilor clienți înregistrate de agenți ajung direct în sistemul de gestiune
Informații clienți – actualizează datele clienților, care pot fi vizualizate de pe desktop sau mobil
Gestiune ambalaje – vezi ambalajele aflate în gestiunea clienților
Localizare agent – află direct de pe hartă progresul vizitelor efectuate de agenții de vânzări
Blocare în hotspot – setează locațiile din care agentul poate prelua comenzile
Kilometri la bord – înregistrarea kilometrajului la începutul și finalul zilei
Desktop utility – printează automat comenzile din aplicația desktop
Încasări Mobile POS cu cardul prin MonePOS – integrarea dispozitivelor de tip mPOS pentru înregistrarea rapidă a încasărilor cu cardul.

Cu Optimall SFA beneficiezi de:


🗸 Acces la informații actualizate despre vânzări de pe desktop și mobil, atât în varianta pre-sales cât și în varianta van-sales
🗸 Mai mult timp disponibil pentru dezvoltarea afacerii, pentru că automatizezi procesele specifice vânzării
🗸 Planificarea rapidă a activității agenților de vânzări
🗸 Preluarea comenzilor direct de pe smartphone
🗸 Reducerea timpului de procesare a comenzilor
🗸 Rapoarte care te ajută să optimizezi stocurile
🗸 Verificarea istoricului de comenzi
🗸 Eliminarea risipei de hârtie

Vom personaliza soluția Optimall SFA pentru compania ta în funcție de următoarele criterii:
🗸 Există sau nu o rețea proprie de agenți de vânzări
🗸 Numărul de agenți de vânzări din echipă
🗸 Sistemul de gestiune și contabilitate (ERP) utilizat

Ca să implementăm cu succes Optimall SFA în compania ta, trebuie să ai două elemente:

🗸 ERP
🗸 Flotă proprie de agenti de distributie

Desigur. Dinamica echipelor de vânzări este o variabilă pe care o luăm în considerare, motiv pentru care vom adapta soluția în funcție de schimbările care apar în echipa ta. De asemenea, dacă fluxul de vânzări este în creștere, poți alege oricând noi module SFA prin care informațiile să fie gestionate la fel de eficient în continuare.

Da, ai nevoie de un sistem ERP pentru a putea utiliza solutia Optimall SFA. pentru ca informațiile actualizate despre clienti, produse, prețuri și promoții să poată fi preluate si accesate de agenții de vânzări folosind smartphone-ul. De asemenea, datorită interfațării cu ERP, datele înregistrate de agenți în aplicația mobilă: comenzi, facturi, avize, încasări etc. sunt transmise automat în ERP. Optimall SFA poate fi integrată cu peste 75 de sisteme ERP pentru ca tu și echipa ta de vânzări să beneficiați de date sincronizate.

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor, indiferent de industrie, care dețin propria rețea de agenți de vânzări. Companiile care și-au eficientizat activitatea cu Optimall SFA by AROBS fac parte din domenii precum: distribuție băuturi, alimente, țigări, produse neperisabile, carne, lactate, panificatie, farmaceutică, veterinară, materiale construcție.

Întrebări frecvente despre Optimall ConnectoR

Optimall ConnectoR este serviciul dedicat transferului automat de date între magazinul online și sistemul ERP. Cu ajutorul Optimall ConnectoR, vei avea datele despre prețuri și produse actualizate în magazinul online, iar datele despre comenzi ajung direct în sistemul ERP.

Serviciul Optimall ConnectoR este intermediarul care asigură conectivitatea dintre magazinul online al companiei tale și sistemul ERP. Cu ajutorul lui, informațiile se vor transmite în două sensuri:

Din ERP în magazinul online – prețurile și stocurile sunt preluate automat din sistemul de gestiune și contabilitate, fiind direct actualizate în magazinul online.
Din magazinul online în ERP – datele despre noii clienți și comenzile plasate sunt transmise în sistemul de gestiune și contabilitate, micșorând timpul de procesare a livrărilor.

Cu Optimall ConnectoR beneficiezi de:
🗸 Diminuarea șanselor de apariție a erorilor umane
🗸 Acces la informații actualizate despre noile date legate de comenzi, clienți care ajung direct în sistemul ERP și departamentul contabilitate e notificat instant
🗸 Date în timp real despre produsele aflate în stoc
🗸 Sincronizare automată între magazinul online și sistemul ERP
🗸 Reducerea timpului și a costurilor de procesare a comenzilor

Vom personaliza serviciul Optimall ConnectoR pentru compania ta în funcție de următoarele criterii:
🗸 Sistemul de gestiune și contabilitate (ERP) utilizat
🗸 Platforma pe care este construit magazinul online

Ca să implementăm cu succes Optimall ConnectoR în compania ta, trebuie să ai două elemente:

🗸 ERP
🗸 Magazin online (platformă e-commerce)

Fiind un serviciu dedicat sincronizării informațiilor între magazinul online și ERP, vom personaliza și adapta Optimall ConnectoR în funcție de evoluția afacerii tale, dar soluția va avea aceleași funcționalități.

Da, Optimall ConnectoR este chiar un serviciu de integrare ERP cu magazinul online, deci vei avea nevoie de un astfel de sistem. Serviciul realizează conexiunea între magazinul online și orice sistem ERP.

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor, indiferent de industrie, care dețin un magazin online. Companiile care și-au eficientizat activitatea cu Optimall ConnectoR by AROBS fac parte din domenii precum: distribuție băuturi, alimente, țigări, produse neperisabile, carne, lactate, panificatie, farmaceutică, veterinară, materiale construcție.

Întrebări frecvente despre Optimall Logistic

Optimall Logistic este soluția creată pentru optimizarea rutelor în timpul livrărilor, dar include și acces la alte informații, cum sunt detaliile despre clienți sau încasări. Cu ajutorul ei, vei reduce costurile de distribuție, pentru că Optimall Logistic ajută șoferii livratori să parcurgă minimul necesar de kilometri. Soluția are două componente – aplicația desktop, respectiv aplicația mobilă dedicată livratorilor.

Soluția Optimall Logistic oferă funcționalități specifice pentru aplicația desktop și pentru mobil.

Principalele funcționalități ale Optimall Logistic WEB (desktop) pentru dispeceri/manageri de flotă sunt:
Planificare – alocă rute optime în funcție de comenzile de livrat, autovehiculele disponibile și particularitățile destinațiilor
Optimizarea rutelor – selectează traseul cu cel mai mic număr de kilometri
Status livrări – poți vizualiza progresul livrărilor pe hartă, afișând simultan ruta optimă
Evidența documentelor – ai acces la documentele pe care șoferii livratori le transmit: încasări, formulare, chestionare

Principalele funcționalități ale Optimall Logistic Mobile dedicată șoferilor livratori sunt:
Informații despre livrări – șoferii pot verifica în timp real informații despre destinațiile la care trebuie livrate comenzile
Detalii despre clienți – aplicația oferă acces la informații legate de livrarea fiecărei comenzi
Încasări – șoferii livratori pot realiza încasări totale sau parțiale pe care le vor înregistra în aplicație, acestea fiind importate în sistemul ERP. Pentru încasări, șoferul livrator poate acționa din aplicație printarea chitanței pe imprimanta termică deja conectată prin bluetooth.

Cu Optimall Logistic beneficiezi de:


🗸 Reducerea costurilor de distribuție și întreținere a flotei, eliminând kilometri parcurși inutil
🗸 O imagine clară asupra rutelor parcurse în timpul livrărilor, comparativ cu ruta optimă de livrare
🗸 Gestionarea autovehiculelor în funcție de încărcătură și destinații
🗸 Planificarea rapidă și estimarea timpului de livrare
🗸 Acces rapid la progresul livrărilor și încasărilor (unde este cazul)

Vom personaliza soluția Optimall Logistic pentru afacerea ta în funcție de următoarele criterii:
🗸 Sistemul de gestiune și contabilitate (ERP) utilizat
🗸 Numărul de șoferi livratori din companie
🗸 Existența sau nu a necesității modulului de optimizare a rutelor
🗸 Existența sau nu a necesității modulului încasări și printare chitanțe
🗸 Existența sau nu a necesității modulului chestionare

Ca să implementăm cu succes Optimall Logistic în compania ta, trebuie să ai două elemente:

🗸 ERP
🗸 Flotă proprie de șoferi livratori

Desigur. Dinamica afacerii tale poate implica noi atribuții în ceea ce privește activitatea șoferilor livratori, motiv pentru care putem adăuga modulul de încasări, pentru tranzacțiile realizate la destinație. De asemenea, dacă inițial nu ai optat pentru modulul de optimizare rute, putem să îl adăugăm oricând.

Da, Optimall Logistic se interfațează cu orice sistem de gestiune și contabilitate (ERP) de unde preia toate informațiile referitoare la procesul de livrare.

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor, indiferent de industrie, care dețin o rețea proprie de șoferi livratori și autovehicule. Companiile care și-au eficientizat activitatea de livrare cu Optimall Logistic by AROBS fac parte din domenii precum: distribuție băuturi, alimente, țigări, produse neperisabile, carne, lactate, panificatie, farmaceutică, veterinară, materiale construcție.

Întrebări frecvente despre Optimall WMS

Dacă ai un depozit, Optimall WMS îți permite să gestionezi intrările și ieșirile de produse folosind codurile de bare. Vei putea urmări dinamica depozitelor în funcție de diferite criterii, cum sunt loturile, seriile sau chiar termenele de valabiltate.

Optimall WMS are două componente care se interfațează cu sistemul ERP: aplicația desktop și aplicația mobilă.

O parte din funcționalitățile aplicației desktop cuprind:
Extragerea datelor din ERP – articolele, nomenclatorul de clienți și furnizori, stocurile de produse, prețurile sunt sincronizate
Rapoarte – generezi oricând rapoarte detaliate, pe care le poți lista sau exporta, după caz
Etichete locație – atribui din aplicație specificul fiecărei zone
Configurare locații – vizualizezi, actualizezi sau adaugi locații din câteva click-uri.

O parte din funcționalitățile aplicației mobile cuprind:
Preluarea datelor din aplicația desktop – informațiile necesare pentru persoanele responsabile de gestiunea produselor sau pickerilor sunt disponibile pe smartphone/cititorul de coduri de bare
Statusul mărfurilor – înregistrezi intrările și ieșirile de marfă, dar și pregătirea și validarea comenzilor
Transferuri – ai o imagine clară asupra mutărilor între locații, respectiv între gesiuni
Operațiuni specifice – crearea comenzilor plasate în showroom, a bonului de consum și notei de predare, realizarea retururilor și a inventarierii.

Cu Optimall WMS beneficiezi de:
🗸 Evidența în timp real a produselor și operațiunilor efectuate, inclusiv transferurile dintre locații și gestiuni
🗸 Monitorizarea produselor în funcție de loturi, serii sau termene de valabilitate
🗸 Inventarierea produselor din depozit cu ajutorul codului de bare
🗸 Alerte care te anunță când stocurile au atins nivelul minim de produse sau se apropie termenul de expirare
🗸 Rapoarte transmise automat către persoanele desemnate
Respectarea regulilor FEFO, FIFO, LIFO, LEFO în funcție de tipologia stocurilor

Vom personaliza soluția Optimall WMS în funcție de următoarele criterii:
🗸 Sistemul de gestiune și contabilitate (ERP) utilizat
🗸 Numărul de depozite ale companiei
🗸 Numărul de persoane care vor folosi aplicația WMS

Ca să implementăm cu succes Optimall WMS în compania ta, trebuie să ai două elemente:

🗸 Unul sau mai multe depozite
🗸 ERP (opțional, pentru că Optimall SMIS poate funcționa și ca soluție de sine stătătoare)

Funcționalitățile aplicației Optimall WMS vor rămâne aceleași, dar acestea pot fi adaptate la configurările depozitelor, fluxul de intrări și ieșiri ale produselor, regulile de rotație și descărcare a stocurilor etc.

Optimall WMS poate să fie interfațat cu unul din cele peste 75 de sisteme ERP sau poate funcționa independent, fără ERP, fiind personalizat în funcție de nevoile afacerii.

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor care dețin un depozit, indiferent de industrie, cum ar fi: distribuție băuturi, alimente, țigări, produse neperisabile, carne, lactate, panificatie, farmaceutică, veterinară, materiale construcție.

Întrebări frecvente despre Optimall SMIS

Cu Optimall SMIS automatizezi procesul de inventariere al obiectelor de inventar și al mijloacelor fixe. Vei avea un management eficient al obiectelor pe baza codurilor de bare, având o evidență clară asupra intrărilor și ieșirilor din diferite locații.

Optimall SMIS are două componente, aplicația desktop și aplicația mobilă, care se interfațează cu sistemul ERP:

Cele mai importante funcționalități ale aplicației desktop sunt:


Extragere date din ERP – ai acces la date despre articole, codurile corespunzătoare obiectelor de inventar și mijloacelor fixe
Listă transferuri – vezi date despre intrările și ieșirile a articolelor din fiecare locație
Listă plusuri și minusuri – verifică rapid articolele gestionate care lipsesc sau sunt în plus
Active propuse spre casare – ai o imagine clară despre articolele care urmează a fi eliminate din uz
Listă globală de reconciliere – ai rapoarte legate de modificările în destinația articolelor aflate în gestiune

Cele mai importante funcționalități ale aplicației mobile sunt:

Scanarea articolelor – folosind un smartphone sau un cititor pentru codurile de bare, vei putea scana alături de echipa ta toate obiectele și mijloacele de inventar
Gestionarea noilor articole – noile bunuri intrate în gestiune pot fi scanate rapid pentru a fi înregistrate
Ieșirea din gestiune – marchează articolele care vor ieși din uz, alături te propunerea spre casare sau vânzare
Operațiuni specifice – realizarea de acțiuni precum transferul de gestiuni sau observații dedicate fiecărui cod de bare

Cu Optimall SMIS beneficiezi de:
🗸 Automatizarea proceselor de inventariere a mijloacelor fixe și obiectelor de inventar
🗸 Evidența actualizată a bunurilor din compania sau organizația ta
🗸 Identificarea rapidă a activelor datorită sistemului de scanare bazat pe coduri de bare
🗸 Înregistrarea intrărilor și ieșirilor în aplicație, fără grija evidenței scrise manual
🗸 Rapoarte generate direct din aplicație

Vom personaliza soluția Optimall SMIS în funcție de următoarele criterii:
🗸 Sistemul de gestiune și contabilitate (ERP) utilizat
🗸 Cantitatea de mijloace fixe și obiecte de inventar care vor fi gestionate
🗸 Numărul de persoane care vor utiliza aplicația Optimall SMIS

Ca să implementăm cu succes Optimall SMIS în compania ta, trebuie să ai două elemente:

🗸 ERP (opțional, pentru că Optimall SMIS poate funcționa și ca soluție de sine stătătoare)
🗸 Mijloace fixe și obiecte de inventar

Funcționalitățile aplicației Optimall SMIS vor rămâne aceleași, dar acestea pot fi adaptate la dinamica numărului de obiectele de inventar și mijloacele fixe .

Optimall SMIS poate să fie interfațat cu unul din cele peste 75 de sisteme ERP sau poate funcționa independent, fără ERP, fiind personalizat în funcție de nevoile afacerii.

Ne adresăm instituțiilor și organizațiilor care vor să dețină controlul mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din patrimoniu.

Testimoniale video clienți Optimall

Vezi proiectele de succes

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.