E-COMMERCE B2B
ȘI B2C

Plaftorma E-Commerce pentru clienții tăi: 

B2B – Business to Business 

B2C – Business to Consumer 

e-commerce
platforma B2B

creează-ți propriul magazin online

E-COMMERCE se împarte în două categorii: B2B în care clienții țintă sunt persoane juridice și B2C în care clienții targetați sunt persoanele fizice.

Platforma B2B este legătura de comunicare digitală între distribuitor/importator/producător și revânzător, reprezentând un magazin online (aplicație web) prin prisma căruia partenerii de business au acces la gama de produse comercializată de către compania ta.

Platforma B2C reprezintă magazinul online prin care se realizează tranzacțiile de vânzare ale produselor sau serviciilor oferite de către compania ta către consumatorii finali. Magazinul tău online va cuprinde toate categoriile de produse comercializate de către compania ta, prețuri, poze, discount-uri etc.

La platformele de tip B2B, distribuitorul/importatorul/producătorul pune la dispoziția partenerilor săi de business oferta de produse și servicii, stocul disponibil, discount-uri aferente având totodată și posibilitatea de a seta oferte personalizate și specifice doar anumitor categorii de clienți. Cumpărătorul (persoană juridică) accesează platforma B2B și plasează singur o comandă care ajunge direct în ERP-ul companiei.

începe să vinzi rapid și ușor

Care sunt avantajele oferite de platformele e-commerce?

Platformele de e-commerce B2B și B2C vin în ajutorul companiilor care își doresc să-și diversifice canalele de vânzare, abordând astfel și realizarea vânzării în mediul online.

1. Platforma B2B

Platforma B2B se va integra cu sistemul ERP al companiei tale pentru a sincroniza toate informațiile importante precum: informații despre clienți, politicile comerciale stabilite între compania ta și parteneri, prețurile disponibile, comenzile plasate, stocurile, facturile etc.

Partenerii tăi nu vor mai fi limitați la programul de lucru, acest magazin online fiind disponibil 24 de ore din 24.

Platforma de e-commerce poate fi accesată de oriunde și de pe orice dispozitiv ( telefon, tabletă, PC) ce are o conexiune la internet. 

Reducerea numărului de vizite la clienți și canalizarea forței de vânzări spre deschiderea de noi oportunități de business pentru compania ta.

Poți seta discounturi și prețuri speciale pentru fiecare client în parte.

Crești eficiența prin inserarea automata a comenzilor direct în ERP-ul companiei tale.

2. Platforma B2C

Platforma B2C se va integra cu sistemul de gestiune (ERP) sincronizând toate datele cu privire la: comenzile plasate în magazinul online care vor ajunge direct în ERP, prețurile stabilite, stocurile produselor și informații despre clienți oferite de către aceștia la înregistrarea în magazinul online.

Te adresezi unui număr mai mare de potențiali clienți, aceștia nemaifiind limitați la programul de muncă al companiei sau la locația acestuia.

Metode sigure de plată online prin carduri de credit/debit, cash sau plata la livrare.

Crești vânzările considerabil adresându-te unui număr mult mai mare de clienți potențiali.

Reduci la minim cliclul de vânzare-livrare-facturare-încasare.

crește-ți afacerea cu noi surse de venit

De ce să alegi platformele de e-commerce?

platforma B2C

Beneficiile platformelor e-commerce

Administrezi simplu și rapid magazinul online, personalizându-l în funcție de preferințe.

Comenzile clienților tăi vor ajunge direct în ERP-ul companiei tale.

Poți seta informații personalizate pentru fiecare client în parte.

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări Optimall by AROBS.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.