Industria CARNE, LACTATE și PANIFICAȚIE

Carnea este principala sursă de alimentație la nivel mondial. Atât mezelurile, lactatele, cât și produsele de panificație, sunt nelipsite de pe mesele românilor. Industria de carne și produse din carne se bucură de una dintre cele mai ridicate incidențe de consum de pe piața alimentară.

Carnea de pui este foarte bogată în vitamine deoarece conține vitaminele B12, B6 și B3. Pe lângă carne, lactatele și panificația se situează în topul preferințelor românilor. Produsele se află în piramida alimentară chiar pe locul 4. 90% din laptele consumat pe piața mondială este laptele de vacă. Panificația este foarte diversificată având sute de produse fiind ele dulci sau chiar sărate.

Carnea, lactatele și panificația sunt industrii mari care produc mii de produse pe zi. Tendința de tehnologizare cu ajutorul soluțiilor informatice SFA și WMS, îi ajută pe marii jucători să dețină controlul afacerilor prin creșterea organică a business-ului. Optimizarea costurilor și obținerea în timp real a informațiilor, sunt 2 factori decisivi când vine vorba de implementarea unei soluții de automatizare a forței de vânzări.

O parte din clienții Optimall

Testimoniale video clienți Optimall

Module folosite

Cele mai folosite module ale soluției Optimall SFA pentru desfășurarea activității agenților sunt: 

distributie bauturi

Modul Catalog Produse

distributie baturi

Modul Fișă
Sell

distributie bauturi

Modul
Colorare

distributie bauturi

Modul Start
Stop km

icon-modul-promotii

Modul
Promoții

icon_modul-blocare-hotspot

Modul Blocare
Hotspot

Vezi poveștile de succes

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.