AROBS prezintă Optimall

20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

Optimall by AROBS oferă companiilor de distribuție și producătorilor care dispun de rețea proprie de agenți de vânzări, aplicații software de automatizare a proceselor dintr-o companie. Optimall se potrivește ca o mănușă companiilor din industriile FMCG, oferind soluții precum: SFA pentru echipele de agenți de vânzări, integrare ERP pentru magazinul online, optimizare rute pentru șoferii livratori, dar și soluții de inventariere.

CE FACEM

icon device-uri

Punem la îndemâna managerilor și a echipelor operaționale soluții pentru automatizarea și optimizarea proceselor din cadrul companiei.

CUI NE ADRESĂM

icon industrii

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor indiferent de industrie.

DE CE NOI

icon despre noi

Avem o expertiză și experiență de 20 de ani în integrarea soluțiilor Optimall cu sistemele de gestiune.

team Optimall by AROBS
echipa Optimall by AROBS 2

DE CINE APARȚINE Optimall by AROBS?

AROBS Transilvania Software

Cu o experiență de 25 de ani, AROBS Transilvania Software este o companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. 

În prezent firma are peste 800 de angajați, 7 birouri locale (Cluj, București, Iași, Suceava, Târgu Mureș, Arad și Baia Mare) și 6 birouri internaționale (Chișinău, Budapesta, Germania, Indonezia, Olanda și Belgia).

Lider de piață în dezvoltarea de produse și aplicații software, avem un portofoliu de clienți din 14 țări de pe 3 continente (Europa, America și Asia).

AROBS oferă soluții tailor-made pentru industrii globale foarte competitive precum travel & hospitality, automotive, life sciences, IoT, enterprise solutions. De asemenea, are o poziție consolidată în topul furnizorilor de servicii de management al flotei. 

În urmă cu 20 de ani, Optimall a fost primul produs lansat pe piața internă, de către AROBS. 20 de ani mai târziu, este lăudat de clienți pentru flexibilitatea și stabilitatea deosebită.

Detalii aici: arobs.com

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări Optimall by AROBS.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.