AROBS prezintă Optimall

18 ANI EXPERIENȚĂ

Optimall by AROBS oferă companiilor de distribuție și producătorilor care dispun de rețea proprie de agenți de vânzări, aplicații software de automatizare a proceselor dintr-o companie. Optimall se potrivește ca o mănușă companiilor din industriile FMCG.

CE FACEM

Optimall by AROBS

Punem la îndemâna managerilor și a echipelor operaționale soluții pentru automatizarea și optimizarea proceselor din cadrul companiei.

CUI NE ADRESĂM

Ne adresăm tuturor producătorilor și distribuitorilor indiferent de industrie.

DE CE NOI

Optimall by AROBS

Avem o expertiză și experiență de 16 ani în integrarea soluțiilor Optimall cu sistemele de gestiune.

Optimall by AROBS
Optimall by AROBS 2

DE CINE APARȚINE Optimall by AROBS?

AROBS Transilvania Software

Cu o experiență de 21 de ani, AROBS Transilvania Software este o companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. 

În prezent firma are peste 800 de angajați, 7 birouri locale (Cluj, București, Iași, Suceava, Târgu Mureș, Arad și Baia Mare) și 6 birouri internaționale (Chișinău, Budapesta, Germania, Indonezia, Olanda și Belgia).

Lider de piață în dezvoltarea de produse și aplicații software, avem un portofoliu de clienți din 14 țări de pe 3 continente (Europa, America și Asia).

AROBS oferă soluții tailor-made pentru industrii globale foarte competitive precum travel & hospitality, automotive, life sciences, IoT, enterprise solutions. De asemenea, are o poziție consolidată în topul furnizorilor de servicii de management al flotei. 

În urmă cu 18 ani, Optimall a fost primul produs lansat pe piața internă, de către AROBS. 18 ani mai târziu, este lăudat de clienți pentru flexibilitatea și stabilitatea deosebită.

Detalii aici: arobs.com

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări Optimall by AROBS.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.