Distribuție materiale de construcții

// distribuție materiale de construcții

Optimall SFA by AROBS pentru distribuție materiale de construcții

În 2023, piața de construcții din Europa a atins o valoare de aproximativ 2.752,75 miliarde de dolari. Se preconizează că piața va crește cu un CAGR de 4,9% în perioada de prognoză 2024-2032, ajungând la o valoare de aproximativ 4.233,96 miliarde de dolari până în 2032.

Cu astfel de creșteri, este mai important decât oricând ca firmele de distribuție materiale de construcții să își digitalizeze afacerea. Cu softuri de tip SFA ca și cel dezvoltat de Optimall by AROBS, datele despre prețuri, stocuri și clienți trebuie să fie mereu actualizate pentru a gestiona eficient comenzile și a reduce numărul de erori.

Distribuție materiale de construcții

Optimall SFA este soluția software de automatizare a forței de vânzări în distribuție sau producție. Aceasta permite preluarea comenzilor, încasărilor și tipărirea de facturi sau chitanțe în timp real de către agenții tăi de vânzări, direct de pe aplicația mobilă. În aplicația de back-office, ai acces la toate datele și rapoartele de care ai nevoie.

Optimall îți oferă și alte soluții software potrivite pentru compania ta de distribuție materiale construcții. Ai control în timp real la toate datele: de la gestionarea comenzilor online prin integrare ecommerce cu ERP prin serviciul ConnectoR, până la monitorizarea stocurilor cu WMS și livrare eficientă prin softul de optimizare rute Logistic. Poți cere oricând o ofertă personalizată aici.

Statistici din domeniul distribuție materiale de construcții

În România, indicele mediu al producției de construcții a crescut cu 8,9% în ritm anual în primele zece luni din 2023. Mai departe, se preconizează că industria va crește cu o rată medie anuală de 4,3% în perioada 2024-2027, susținută de investițiile în proiecte de infrastructură de transport, electricitate și locuințe. Guvernul român își propune să aibă 200 km de autostrăzi în funcțiune până la sfârșitul anului 2024.

Investițiile în proiecte de hoteluri, clădiri de birouri, și fabrici de producție vor impulsiona creșterea sectorului de construcții comercial și industrial în perioada 2025-2027, în România. Investițiile în construcțiile de infrastructură, de energie și utilități, construcțiile instituționale și rezidențiale vor înregistra de asemenea o creștere în perioada de prognoză.

Pentru companiile de distribuție materiale de construcții aceste schimbări măresc concurența pe piață. Ca să fii cu un pas înaintea competiției, noi te vom ajuta cu digitalizarea afacerii tale. Toate informațiile legate de materialele de construcții pe care le furnizezi (stocuri, prețuri, comenzi, datele clienților) vor fi actualizate automat atât pentru vânzările directe, cât și pentru platformele online.

Optimall by AROBS

Optimall SFA este primul produs AROBS lansat pentru piața românească, Optimall fiind o suită de soluții pentru mobilitatea afacerilor înființată în anul 2003. Divizia are expertiză în soluții de digitalizare a afacerilor, facilitând managementul proceselor interne prin automatizarea forței de vânzări, interconectivitatea datelor, softuri de inventariere și optimizarea rutelor. Optimall a integrat soluții de mobilitate în companii din diverse industrii – distribuție băuturi, produse alimentare și nealimentare, farmaceutice și materiale de construcții, ajungând la peste 300 de clienți.

AROBS Transilvania Software este o companie de software development înființată în anul 1998 în Cluj-Napoca. AROBS are expertiză în dezvoltarea de aplicații pentru gestionarea eficientă a business-urilor: managementul flotelor, resurse umane, suport IT, soluții de plată digitală.

// distribuție produse alimentare și produse nealimentare

Module folosite

// distribuție materiale de construcții

O parte din clienții Optimall

Top Gel
Superfood Company
Magic Tic-Tac
Un-Doi Centrul de Plăți
// distribuție materiale de construcții

Vezi poveștile de succes

// Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat de către unul din reprezentanții de vânzări.

(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.