CRM-CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

CRM – Gestionează activitățile externe (relațiile cu clienții, prospecții și partenerii de afaceri) cât și interne legate de angajații și departamentele companiei tale.

CRM
CRM

Managementul relațiilor cu clienții

SoftManager CRM + by AROBS este adresată companiilor care își doresc să câștige timp, energie și bani automatizând procesele de vânzare, marketing, service și suport din cadrul afacerii lor.

CRM unifică interacțiunile cu prospecții și clienții tăi, contribuind la atragerea lor și generarea de oportunități noi. Acesta te ajută să scapi de elemente precum hârtii, dosare, exceluri și îți oferă o imagine clară a business-ului tău.

SoftManager CRM+ by AROBS se va integra cu website-ul de prezentare al companiei tale, cu aplicațiile contabile și cu serviciile de curierat.

Toate cererile de oferă generate pe website-ul companiei tale vor fi salvate ca oportunități în CRM (Customer Relationship Management). Totodată cu ajutorul unui serviciu de tip API îți punem la dispoziție formulare de contact personalizate care vor fi prezente pe website-ul companiei tale. 

Integrarea cu aplicația contabilă (ERP) folosită de compania ta ajută la sincronizarea automată a soluției CRM preluând astfel toate informațiile cu privire la clienți, comenzi, vânzări, furnizori, produse și chiar prețuri.

Totodată generezi AWB-uri direcți din comanda sau factura ta, integrând soluția Soft Manager CRM+ by AROBS cu serviciile tale de curierat.

crește vânzările și îmbunătățește marja de profit din compania ta

Care procese sunt automatizate cu ajutorul soluției CRM?

SoftManager CRM+ by AROBS automatizează procesele de vânzare, facturare, gestiune stocuri, suport tehnic, service și marketing.

1. Vânzări

Procesul de vânzare se va îmbunătăți considerabil cu ajutorul a 6 funcționalități: managementul oportunităților, managementul clienților, furnizori, parteneri și concurenți, generarea ofertelor, procesarea comenzilor și evidența contractelor.

Gestionează toate oportunitățile apărute legate de prospecții, clienți și furnizori.

Cu ajutorul soft-ului CRM ai posibilitatea de a observa toate interacțiunile pe care angajații tăi le-au interprins cu clienții și partenerii business-ului tău.

Modulele aplicației CRM îți oferă o imagine clară a cum se desfășoară procesul de vânzare.

Angajații companiei tale au posibilitatea de a genera și trimite oferte comerciale partenerilor și totodată pot primi comenzile de la aceștia.

Comenzile vor fi procesate în pași foarte simpli, cu doar câteva click-uri.

Toate contractele și actele adiționale vor fi centralizate, cunoscând toate detalile despre servicile și produsele partenerilor tăi.

2. Marketing

Echipa de marketing a companiei tale va putea importa bazele de date cu clienții actuali și cei potențiali, având posibilitatea de a le trimite acestora newsletter personalizate. CRM ajută marketerii să creeze campanii de marketing, să gestioneze proiectele și produsele din afacerea ta.

Prin intermediul cărora transmiți mesaje și oferte partenerilor tăi de afaceri, având posibilitatea de a urmări modul și rata de deschidere a acestora.

Planifici resursele implicate în desfășurarea proiectelor precum: oamenii, banii, mijloacele fixe sau mobile și timpul.

Ai posibilitatea de a planifica termene limită, bugetele și sarcinile alocate cu ajutorul cărora controlezi evoluția proiectelor.

3. Service și suport tehnic

Procesele ce țin de service și suport tehnic vor fi automatizate folosind SoftManager CRM+ by AROBS. Tichetele clienților, managementul flotei, service, reparații și mentenanță toate acestea le vei putea gestiona cu ajutorul CRM-ului.

Toate tichetele de suport provenite de la parteneri vor fi prezente în aplicația CRM astfel încât putem optimiza procesul și viteza de reacție la solicitările clienților.

Documentele cu privire la parcul auto vor fi evidențiate în aplicația CRM având posibilitatea de a crea alerte cu privire la reînnoirea sau plata taxelor scadente.

Pentru companiile care oferă servicii de reparații și mentenanță, acest modul te ajută să urmărești stadiile prin care produsul trece pentru a fi reparat. Procesele de intrare și ieșire, fișele și devizele de constatare se pot genera din aplicația CRM.

organizează resursele din compania ta

De ce să alegi SoftManager CRM+ by AROBS?

Customer Management System

Iată cum funcționează soluția CRM

Proces implementare

Proces de vânzare

Analytics

Companii

Ofertă

Comanda

Contract

Fișier Șablon

Proprietăți

Tichet

Beneficiile soluției CRM (Customer Relationship Management)

Având o imagine completă asupra activităților interprinse în compania ta, identifici mult mai rapid blocajele operaționale, având posibilitatea de a optimiza aceste procese.

Cu ajutorul CRM-ului extragi informații valoroase despre clienți cu privire la modul de achiziție și utlizarea produselor. Aceste informații te ajută să creezi mai apoi strategii prin care să crești numărul de prospecți.

Automatizând procesele de vânzare, numărul prospecților cât și al clienților va crește semnificativ onorând mai repede oportunitățile și lead-urile venite de la potențialii clienți.

Reduci costurile semnificativ prin folosirea unui singur soft care îndeplinește atât activitățile de vânzări, marketing cât și de service și mententenanță.

Discută cu noi

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.