// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

produse optimall

CRM, Microsoft 365 și platforma de e-commerce B2B/B2C fac acum parte din suita de produse Optimall

Începând de astăzi, soluțiile CRM, Microsoft 365 și platforma de e-commerce B2B, respectiv B2C fac parte din familia Optimall by AROBS.

CRM (Customer Relationship Management)

CRM (Customer Relationship Management) este o soluție software care te ajută să gestionezi activitățile externe (relațiile cu clienții, prospecții și partenerii de afaceri) cât și interne legate de angajații și departamentele companiei tale.  Cu ajutorul acestui soft poți colecta și analiza date în vederea creării unei expriențe mai bune clienților tăi.

Începând de la oferte, comenzi, facturi, contracte, stocuri, producție și chiar marketing toate acestea sunt acoperite cu un astfel de soft.

De ce să alegi CRM?

  1. Crești vânzările business-ului tău prin îmbunătățirea proceselor de vânzare și marketing. Soluția CRM îți amintește printr-o alertă despre task-ul important pe care îl ai de realizat cu privire la un lead sau la un prospect;
  2. Productivitatea angajaților tăi va crește semnificativ prin automatizarea activităților de vânzări, marketing, management și proiect;

3. Nu vei mai rata nici o oportunitate fiindcă ai acces la informații utile despre clienți cu privire la discuțiile anterioare, contracte și relația comercială;

4. Vei putea crea campanii de marketing prin care să obți o vizibilitate clară asupra clienților tăi și a modului în care trebuie să îi abordezi;

5. Monitorizezi și îmbunătățești întregul proces de vânzare și ai o evidență clară asupra evoluției leadurilor generate.

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 este pachetul ideal pentru toate companiile care au nevoie de aplicațiile Microsoft pe toate dispozitivele, e-mail de afaceri, spațiu de stocare a fișierelor în cloud, întâlniri online și chat. 

Beneficii ale pachetelor Microsoft 365:

  1. Ai acces la versiuni WEB, desktop și mobile ale aplicațiilor Microsoft;
  2. Poți stoca și partaja fișierele în Cloud;
  3. Munca în echipă și comunicarea devin mult mai eficiente;
  4. Ai parte de o securitate sportiă a datelor împotriva amenințărilor cibernetice și securitatea datelor clienților și a dispozitivelor utilizate.

Platformele de e-commerce B2B și B2C

Platformele de e-commerce B2B și B2C ale Optimall by AROBS, vin în ajutorul companiilor care își doresc să realizeze comerț electronic. Aceste platforme te ajută să îți crești afacerea utilizând noi canale de vânzare.

Platformele de e-commerce se împart în două categorii: platforme B2B (Business to Business) și platforme B2C (Business to Consumer).

Platforma B2B

Platforma B2B reprezintă magazinul online al companiei tale destinat partenerilor tăi de afaceri, persoane juridice. Prin această platformă clienții tăi au informații personalizate cu privire la istoricul comenzilor, facturi, stocuri, discounturi, prețuri speciale și multe altele.

Beneficii ale platformei B2B:

– Platforma se integrează cu ERP-ul companiei tale pentru transferul automat al datelor: produse, stocuri, prețuri, condiții comerciale, clienți, comenzi și facturi;

e-commerce

– Partenerii tăi au acces la informații personalizate cu accesare pe bază de utilizator și parolă proprie precum:

             – istoric comenzi, facturi, încasări;

             – discounturi și prețuri speciale;

             – comandă rapidă pe baza codului de produs;

             – istoric listă sesizări/ incidente/ probleme și rezoluțiile lor.

Platforma B2C

Platforma B2C reprezintă magazinul online prin care publicul larg poate cumpăra produsele sau serviciile tale. Acest magazin reprezintă o metodă de promovare și fidelizare a consumatorilor. 

Beneficii ale platformei B2C:

-Oportunitatea unui nou canal de vânzare;

-Clienții pot comanda oricând produsele tale, nemaifiind limitați la programul de muncă al companiei;

-Ai acces la o nișă mai mare de clienți potențiali având un magazin online prin prisma unei conexiuni la internet această platformă poate fi accesată de oriunde și oricând pentru diverse comenzi ale produselor sau serviciilor tale;

-Reduci cheltuielile semnificativ având un magazin online față de un magazin fizic.

 

Toate aceste produse sunt personalizabile în funcție de specificul și nevoile afacerii tale. Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț completează formularul de mai jos iar noi te vom contacta în maxim 24 de ore. 
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.