// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

20 de ani de Optimall by AROBS – De două decenii alături de distribuitorii și producătorii din România – Optimall by AROBS

În lumea tehnologiei, companiile de succes sunt cele care rămân relevante prin dezvoltarea continuă de soluții inovatoare și prin adaptarea la cerințele clienților lor. În ultimele două decenii, Optimall by AROBS a demonstrat că reprezintă un produs software care contribuie cu dedicare la succesul distribuitorilor și producătorilor din România.   Automatizarea proceselor dintr-o afacere este esențială în era tehnologiei și aduce o serie de beneficii semnificative. Printre acestea se numără eficiența sporită, creșterea productivității, accesibilitatea și gestionarea facilă a business-ului, și multe alte avantaje. 20 de ani de Optimall înseamnă 20 de ani de expertiză în îmbunătățirea performanței afacerilor prin optimizare și automatizare. Haideți să descoperim parcursul primului produs AROBS, care a fost lansat în 2003.

Începuturile Optimall by AROBS

În urmă cu două decenii, într-un mic birou, o echipă pasionată de tehnologie a pus bazele primului produs AROBS: Optimall SFA. În 2002, AROBS a rămas fără unul dintre cei mai importanți clienți, o companie de outsourcing din Statele Unite. A fost un an de cotitură, în urma căruia am început să creem produse software proprii, adaptate pieței românești. După două încercări eșuate de a lansa produse software pe piața românească, în 2003 a apărut Optimall SFA pentru că, chiar și atunci, credeam în digitalizare pentru mobilitate în afacerile din România.

20 de ani de Optimall – soluții inovatoare și o echipă puternică în spate

Primul produs software lansat de noi, Optimall SFA, răspunde începând cu 2003 la nevoile din ce în ce mai complexe ale întreprinzătorilor din domeniul distribuției și producției. Mai exact, aplicația SFA a fost creată pentru eficientizarea afacerilor prin automatizarea proceselor de vânzare. Datorită numeroaselor avantaje și a capacității de adaptare la specificul fiecărei afaceri, aplicația a fost rapid adoptată de clienți care ne-au devenit cu adevărat parteneri din 2003 până astăzi. Cum inovarea reprezintă principalul atu al soluțiilor software Optimall, aplicația este în continuă dezvoltare și propune astăzi noi module opționale cum este Fișa Sell, Supervizor și Target. La 11 ani distanță, în 2014, a luat naștere soluția software WMS pentru managementul depozitelor. Aceasta facilitează gestionarea eficientă a fluxurilor de lucru din depozit precum: recepții de marfă, ieșiri de marfă, retur, transferuri între gestiuni și altele, totul printr-un sistem de validare cu coduri de bare. Aplicațiile SMIS și Logistic au fost lansate în 2017. SMIS este o soluție de management al patrimoniului și inventar pentru companii și autorități publice, iar Logistic a fost creată pentru optimizarea rutelor și a volumului de marfă încărcat, destinat flotelor de distribuție. Dar eforturile echipei Optimall nu s-au oprit aici. În timpul pandemiei, ca răspuns al schimbării comportamentului de consum al oamenilor, a luat naștere ConnectoR pentru optimizarea magazinelor online. Aplicația actualizează în timp real stocurile, prețurile și preia automat comenzile din ERP-ul companiei.

Cum arată viitorul Optimall by AROBS?

Viitorul Optimall by AROBS va fi definit de angajamentul nostru față de dezvoltarea soluțiilor inovatoare, menite să îmbunătățească afacerile clienților noștri. Cu avansul tehnologiei și schimbările constante ale pieței, ne vom concentra pe dezvoltarea continuă a produsului pentru a rămâne în fruntea evoluției tehnologice. După 20 de ani de Optimall, vom continua să inovăm pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client. Dorim să extindem și să diversificăm portofoliul nostru de produse și servicii, oferind soluții personalizate pentru diverse industrii și abordând noi domenii de activitate. 20 de ani de Optimall se datorează fiecărui coleg implicat, dar și fiecărui client care ne-a oferit încredere în tot acest timp. Așadar, suntem prezenți în continuare alături de distribuitorii din România, mai buni, mai creativi, mai determinați! La mulți ani, Optimall by AROBS! 20 de ani de Optimall by AROBS - De două decenii alături de distribuitorii și producătorii din România - Optimall by AROBS

Alege să fii optim Optimall cu by AROBS!