Solutia Optimall pentru un business inteligent la IMW 2016

Soluția Optimall pentru un business inteligent la IMW 2016

Suntem nerabdatori sa va intampinam cu noutati in materie de solutii business de mobilitate in 5-6 octombrie, la Internet and Mobile World 2016! Cea mai mare expo-conferinta B2B pentru solutii IT & digitale din Europa Centrala si de Est a ajuns la cea de-a 5-a editie si promite sa fie chiar mai spectaculoasa decat in anii precedenti.

2015 a insemnat 7500 de vizitatori, 212 studii de caz prezentate, 133 speakri internaționali și locali și 118 de firme expozante. Anul acesta, cu 3 noi scene si o structura noua a zonei expozitionale, universul solutiilor digitale si mobile de la Romexpo rezerva fiecarui vizitator idei ingenioase si sisteme software adaptate specificului companiei sale.

La un eveniment de asemenea anvergura Optimall vine cu o oferta pe masura. Solutia informatica Business Intelligence Optimall BI este destinata suportului deciziilor manageriale, indiferent de domeniul de activitate. Sistemul de analiza, raportare si alertare ii ajuta pe specialistii din domeniul afacerilor sa observe si analizeze rapid si eficient factorii cheie ai afacerii, face posibila adaptarea cu usurinta a noilor procese, monitorizarea rezultatelor sau testarea noilor strategii de afaceri, contribuind cu adevarat la realizarea profitului. Ia decizii inteligente in timp util si fii cu un pas inaintea concurentei! Te asteptam la standul B20! (vezi detalii: imworld.ro/company/arobs)

Verifica agenda evenimentului si grabeste-te sa achizitionezi biletul potrivit la un pret avantajos pe imworld.ro/tickets