// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

Producția și automatizarea vânzărilor

Producția și automatizarea vânzărilor (Episodul 2). Digitalizarea unui business

După ce produsele au trecut printr-un proces de fabricare, acestea sunt pregătite pentru distribuție către colaboratori sau consumatorii finali. Și cum se poate întâmpla acest lucru într-un mod cât mai eficient în business? Profitând de avantajele pe care le oferă tehnologia! Vânzările online permit colaboratorilor și potențialilor să aprofundeze produsele companiei tale, iar softurile de tip SFA reduc timpul petrecut pentru procesarea comenzilor directe.

În Producția și automatizarea vânzărilor (Episodul 1) am văzut ce înseamnă activitatea de producător. Acum, să trecem la următoarea etapă – vânzarea într-o piață în care interacțiunile digitale câștigă teren.

Digitalizarea vânzării în business: ce se întâmplă cu produsele după ce trec de poarta fabricii?

Când produsul e pregătit să părăsească lanțul de producție, urmează partea de vânzare, unde orice producător trebuie să fie pregătit să depășească provocările pieței. Referitor la acestea, adesea se discută în business despre competiție, așteptările consumatorilor, volatilitatea pieței și revoluția industrială – Industry 4.0. Dacă urmărești constant cele patru elemente, vei obține informațiile necesare ca să optimizezi serviciile oferite colaboratorilor tăi.

Unul dintre aceste elemente, Industry 4.0 aduce schimbări radicale în procesul de fabricare a produselor, însă provoacă și efervescența digitalizării proceselor de vânzare. Odată cu evoluția tehnologiei business, echipele de vânzări beneficiază deja de avantajele soluțiilor de sales automation. McKinsey arăta că pot fi automatizate o treime din activitățile acestora, pentru a economisi timp în gestionarea comenzilor.

Mai mult decât atât, conform unei analize Gartner, până în anul 2025 80% dintre interacțiunile din timpul vânzărilor B2B se vor desfășura prin intermediul canalelor de vânzare la distanță. Așa că dacă ești producător și ai o echipă de agenți de vânzări, pregătește-ți de pe acum afacerea cu cele mai noi tehnologii de business. Colaborarea în vânzarea și distribuția produselor va fi mai ușoară atât între colegi, cât și între aceștia și clienți.

Ești producător în industrii de top? Mărește performanțele în business cu automatizarea vânzărilor

Probabil ai o activitate intensă care implică și vânzarea produselor către distribuitori sau chiar consumatorii finali. Vei obține productivitate maximă în business folosind o soluție din categoria sales automation. Dacă ai un magazin online prin care intermediezi vânzarea, poți automatiza transferul de date folosind serviciul ConnectoR. De asemenea, pentru echipele de agenți de vânzări, softul SFA este alegerea potrivită datorită nivelului înalt de personalizare în funcție de obiectivele afacerii tale.

Activitatea ta de producător poate atinge cote maxime ale performanței în vânzări cu ajutorul tehnologiei, deoarece:

  • ✅ Tu și echipa ta economisiți timp în gestionarea comenzilor
  • ✅ Monitorizezi încasările ca să poți fi atent la dinamica veniturilor firmei
  • ✅ Operațiunile de vânzare sunt organizate și planificate cu o singură aplicație

Pentru mai multe detalii, contactează echipa Optimall by AROBS aici.

Alege un 2022 optim cu Optimall by AROBS!

Cere o ofertă personalizată pentru a face pași rapizi către digitalizarea afacerii tale!