// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

platformă online

De ce să implementezi o platformă online B2B?

O platformă online B2B (Business to Business) reprezintă un canal online de vânzare prin care companiile de distribuție, importatorii sau producătorii își vând produsele direct către retaileri/revânzători. Această platformă online conectează furnizorul cu toți clienții săi care au nevoie de aprovizionare. Tot procesul de aprovizionare se va realiza online nemaifiind nevoie de un agent de teren care să preia personal comanda.

De ce să implementezi platforma online B2B?

  1. Toate comenzile efectuate ajung direct în ERP-ul companiei, sincronizându-se automat cu acesta;
  2. Clienții tăi pot comanda oricând și oriunde produsele tale la doar câteva click-uri distanță;
  3. O platformă online B2B ajută la creșterea business-ului tău deschizând noi teritorii de vânzare;
  4. Reduci la minim ciclul de vânzare-livrare-facturare-încasare;
  5. Accesul la o platformă online B2B se va realiza prin introducerea unui username și a unei parole, crescând semnificativ securitatea.

Platforma online B2B by AROBS poate fi utilizată de orice companie care face distribuție sau producție. Platforma online B2B are rolul unui showroom online. Distribuitorul/compania folosește o platforma online B2B pentru a-și prezenta produsele și/sau serviciile pe care le oferă împreună cu stocurile, prețurile și alte detalii utile pentru procesul de livrare și vânzare. Clientul, folosind un username și o parolă, accesează platforma online B2B și plasează o comandă sau o cerere de ofertă pentru produsele/serviciile oferite de către companie. Compania are posibilitatea de a seta prețuri și oferte preferențiale pentru fiecare client în parte.

Dacă încă ești nehotărât cu privire la achiziționare unei platforme online B2B, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie pentru a alege cea mai bună soluție pentru compania ta.

Un portal online B2B bine customizat te va ajuta să îți crești vânzările și numărul de clienți.