// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

CRM online

CRM online – testează gratuit aplicația

CRM online este o soluție care te ajută să gestionezi relațiile interne cât și externe automatizând procesele de vânzare. Procesele automatizate cu ajutorul acestei soluții sunt următoarele: gestiunea stocurilor, facturarea, suportul tehnic, service, marketing și raportare. 

CRM online se integrează cu website-ul companiei, aplicațiile contabile și cu serviciile de curierat în vederea sincronizării tuturor datelor cu privire la clienți, comenzi, vânzări, furnizori, prețuri și produse. Cererile de ofertă generate de pe website-ul companiei vor fi centralizate în aplicația CRM online având mereu o evidență clară asupra statusului în care se află acestea. 

Beneficiile soluției CRM online sunt: 

  1. Productivitatea crescută a angajaților tăi automatizând toate procesele repetitive; 
  1. Îmbunătățirea relațiilor cu clienții, partenerii și prospecții; 
  1. Economisirea timpului cu până la 49%; 
  1. Creșterea semnificativă a vânzărilor; 
  1. Integrarea cu programele de gestiune, website-ul companiei și serviciile de curierat; 
  1. Eliminarea blocajelor operaționale; 
  1. Reducerea costurilor. 
Aplicația CRM online va fi personalizată în funcție de profilul business-ului tău, oferind un grad ridicat de flexibilitate. Aceasta are o interfață prietenoasă, fiind simplu și ușor de folosit chiar și de către angajații noi ai companiei tale. Totodată această soluție te ajută să scapi de hârtii, dosare, excel-uri, documente word având toate informațiile centralizate într-un singur loc.  aplicația CRM CRM online poate fi testată acum gratuit având la dispoziție 3 pachete: start, standard și profesional. Fiecare pachet în parte beneficiază de suport tehnic gratuit. Aceste pachete conțin următoarele module: vânzări, financiar, marketing, service, gestiune, WMS, CRM Mobile, CRM Analytics plus multe alte funcționalități care pot fi testate la cerere.  Completează formularul AICI iar noi îți vom oferi posibilitatea de a testa aplicația gratuit. Dacă încă ești nehotărât cu privire la achiziționarea unei astfel de soluții, scrie-ne la adresa de e-mail optimall@arobs.com iar noi, echipa Optimall by AROBS, îți vom oferi consultanța de care ai nevoie pentru a achiziționa soluția perfectă pentru business-ul tău.