// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

consultanță gratuită

Consultanță gratuită oferită de echipa Optimall

Aflându-ne într-o perioadă mai puțin plăcută, afacerile noastre din industria FMCG au de suferit. Fie că e vorba de un business de mici dimensiuni sau unul de mare dimensiuni, toate acestea vor suporta schimbări considerabile.

Ne dorim să fim alături de voi de aceea, în perioada următoare oferim consultanță gratuită companiilor din industria FMCG care își doresc ca business-ul lor să evolueze în bună regulă și după această perioadă.

Cum te putem ajuta noi?

Echipa noastră de profesioniști pregătită și dedicată te poate ajuta cu sfaturi despre ce soluții ai putea aplica companiei tale ca aceasta să se dezvolte în continuare. Începând de la automatizarea fluxurilor de muncă și până la digitalizarea business-ului tău, sunt doar câteva dintre soluțiile care ți-ar putea fi de ajutor.

De ce noi?

Cum fiecare business este unic, la fel și soluția de automatizare trebuie să fie unică și personalizată în funcție de nevoile afacerii tale. Împreună cu echipa de profesioniști Optimall by AROBS, suntem convinși că veți alege cea mai bună soluție pentru business-ul vostru. FMCG Completează formularul de mai jos, iar personalul nostru pregătit va răspunde cu promptitudine la întrebările tale și îți va oferi consultanța de care ai nevoie ca business-ul tău să își continue activitatea.

Discută cu noi

CERE CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat de către unul din reprezentanții noștri.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.