// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

e-commerce B2B

Ce înseamnă e-commerce B2B?

E-commerce B2B sau comerțul electronic de tip Business to Business reprezintă tranzacțiile online care se realizează între două companii.

Portalul de tip B2B funcționează asemănător unui magazin online, principala diferență fiind faptul că acest portal se adresează persoanelor juridice. Cu ajutorul portalului de e-commerce B2B vânzătorul (persoană juridică) îi prezintă oferta de produse și/sau servicii cumpărătorului care este în fapt tot o persoană juridică.

Cum funcționează e-commerce B2B?

Furnizorul pune la dispoziție în platforma e-commerce B2B pentru partenerul său de business, produsele/serviciile pe care le comercializează însoțite de prețurile și alte detalii importante precum: stoc, politici de discountetc. Partenerul de afaceri (persoana juridică) accesează portalul B2B folosindu-se de un cont dedicat cu username și parolă. După logarea în platformă, acesta are acces la toate ofertele și promoțiile disponibile, la istoricul comenzilor cât și al facturilor sale. Acest portal B2B este foarte asemănător unui magazin online B2C, având posibilitatea de a-l personaliza, adapta și configura conform preferințelor și specificului tău de business.

Care sunt avantajele principale?

  1. Îți fidelizezi partenerii oferindu-le un mod sigur și rapid prin care îți pot cumpăra produsele și serviciile
  2. Ai acces la o piață nouă și la categorii noi de consumatori
  3. Facilitezi comunicarea cu partenerii tăi
  4. Ai acces la metode diverse de promovare precum e-mail marketing, bannere etc.
  5. Posibilitatea de a modifica/actualiza oferta în timp real
  6. E-commerce B2B se integrează cu ERP-ul companiei tale preluând toate datele importante precum: prețurile disponibile, informațiile despre clienți, politicile comerciale, comenzile anterioare, stocurile etc.
magazin online

Acest portal B2B este un mijloc de comunicare foarte facil atât pentru producători cât și pentru distribuitori. E-commerce B2B oferă siguranța de care partenerii tăi de business au nevoie, informații detaliate despre produse/servicii și nu în ultimul rând o metodă rapidă de a comanda.

Dacă încă ești nehotărât legat de folosirea unei astfel de platforme B2B, scrie-ne la adresa de mail optimall@arobs.com iar noi, echipa Optimall by AROBS, îți vom oferi consultanța de care ai nevoie în alegerea celei mai potrivite soluții pentru tine și afacerea ta.