// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

Customer Relationship Management

Ce este CRM? (Customer Relationship Management)

Customer Relationship Management (CRM) reprezintă un sistem de instrumente menite să îmbunătățească relația cu partenerii, clienții și prospecții.

Activitățile de automatizare a vânzărilor, facturare, gestiunea stocurilor, suport tehnic, service, marketing și raportare sunt automatizate cu ajutorul soluției CRM (Customer Relationship Management). Principalul scop al acestei soluții este de a fideliza clienții existenți și de a crea noi oportunități de vânzare.

Pentru o mai bună acuratețe, sistemul CRM se va integra cu site-ul companiei, programele contabile și serviciile de curierat sincronizând automat cererile de ofertă generate de pe site-ul companiei, informațiile cu privire la clienți, comenzi și furnizori regăsite în ERP și AWB-urile prezente în comenzile, respectiv facturile emise. Totodată CRM permite sincronizarea cu aplicațiile utilizate de companie precum Excel, Outlook și chiar Gmail.

De ce să folosești soluția CRM?

  1. Acest soft te ajută să ai o evidență clară asupra potențialilor clienți care au interacționat cu business-ul tău la un moment dat;
  2. Știi mereu în ce etapă de negociere se află echipa de vânzări cu fiecare potențial client în parte;
  3. Ai posibilitatea de a sorta clienții după diferite crieterii pentru a avea o evidență mai clară asupra lor;
  4. Poți crea rapoarte personalizate despre perspective și oferte;

5. Folosind aceeași aplicație (Customer Relationship Management) echipa de vânzări va avea posibilitatea de a urmări lead-urile, clienții potențiali și clienții actuali și activitatea acestora precum apelurile efectuate și întâlnirile programate;

6. Echipa de marketing poate crea campanii și oferte personalizate monitorizând modul și rata de deschidere ale acestora.

SoftManager CRM+ by AROBS îndeplinește toate aceste funcționalități oferind suport nelimitat tuturor partenerilor. Automatizează procesele de vânzare, marketing, suport și service cu ajutorul acestei soluții.

Pentru a te convinge, îți oferim un demo gratuit în care poți testa toate funcționalitățile acestei soluții. Scrie-ne pe optimall@arobs.com pentru o ofertă personalizată și un demo gratuit.