automatizarea fluxurilor de muncă

Automatizarea fluxurilor de muncă din depozit cu Optimall WMS

Automatizarea fluxurilor de muncă din depozitul sau magazia companiei tale este un factor foarte important atunci când îți dorești ca business-ul tău să treacă la nivelul următor. Optimall WMS este cea mai bună soluție pentru depozitul tău deoarece toate fluxurile de muncă precum: recepția mărfii, returul mărfii, inventarul și multe altele vor fi automatizate printr-un singur sistem informatic.

Principalele beneficii ale soluției Optimall WMS by AROBS sunt:

  1. Automatizarea fluxurilor de muncă din depozit;
  2. Optimall WMS se interfațează cu ERP-ul companiei pentru o mai bună sincronizare a datelor;
  3. Ai acces la informații în timp real;
  4. Reduci costurile semnificativ;
  5. Reduci erorile întâlnite frecvent în pregătirea și trimiterea mărfii;
  6. Crești productivitatea angajaților datorită folosirii eficiente a timpului;
  7. Identifici rapid nivelul stocurilor și stadiul produselor.

Optimall WMS (Warehouse Management System) poate fi personalizată în funcție de specificul și nevoile companiei tale. Această soluție funcționează pe baza de coduri de bare folosind cititoare de coduri de bare cu sistem de operare Android. Cu ajutorul soluției Optimall WMS ai o trasabilitate clară asupra produselor pe serii, loturi și termene de valabilitate.

Soluția e formată din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office care va fi instalată pe serverul companiei, aplicația mobilă instalată pe cititoarele de coduri de bare și interfața cu sistemul de gestiune (ERP).

Dacă încă ești nehotărât cu privire la achiziționarea soluției Optimall WMS by AROBS, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi îți vom oferi gratuit consultanța de care ai nevoie pentru a alege cea mai bună soluție pentru compania ta.

Cu ajutorul Programului național de Digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, care oferă fonduri europene în valoare de 150 de milioane de euro, ai posibilitatea de a achiziționa o astfel de soluție prin fonduri europene.

Pentru mai multe informații despre acest program CLICK AICI.