banner calculator SFA

Află exact câți bani poți pierde dacă nu ai o soluție de automatizare a forței de vânzări. Ce poți economisi cu Optimall SFA?

Știai că poți afla în câteva secunde, folosind calculatorul de beneficii SFA, câți bani poți economisi lunar în afacerea ta dacă ai soluția Optimall SFA? Automatizarea forței de vânzări în distribuție și producție cu ajutorul unei soluții software ca și Optimall SFA este un proces ce maximizează eficiența și minimizează costurile totale în afacere. Astfel, am creat pentru tine calculatorul de beneficii care îți indică în cifre exacte ce sume de bani poți salva dacă îți automatizezi forța de vânzări cu Optimall SFA. Descoperă în doar 5 click-uri care sunt beneficiile oferite de aplicația Optimall SFA și identifică pierderile financiare din business-ul tău:

Calculează câți bani poți economisi în afacerea ta!

1. Accesezi calculatorul de beneficii aici. 2. Introduci detaliile despre afacerea ta, sub protecția anonimatului. 3. Afli exact câți bani economisești când ai soluția Optimall SFA by AROBS. Calculatorul de beneficii îți va indica 5+1 beneficii transformate de noi în economii, iar pentru fiecare dintre acestea îți punem la dispoziție o explicație detaliată a fiecărui avantaj. Să aflăm, în continuare, despre ce beneficii este vorba.

Ce înseamnă, în bani, beneficiile oferite de aplicația Optimall SFA?

Soluția software Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări centralizează toate informațiile privind stocurile, produsele, clienții și prețurile în timp real. Astfel, procesele de vânzare sunt automatizate și gestionarea se face cu ajutorul aplicației web și aplicației mobile. Noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA pune la dispoziție numeroase funcționalități inovative ce sporesc eficiența business-ului, optimizează munca agenților de vânzări și duc la creșterea profitului. Comenzile preluate de către agent, de la clienți, sunt transmise în mod automat în ERP. Această funcționalitate duce la economisirea timpului personalului de la birou cu cel puțin 30 minute/zi. Același proces se realizează și în cazul încasărilor, care nu mai sunt realizate manual, astfel că nevoia de personal se reduce. În continuare, agenții care utilizează nomenclatoare mari economisesc timp la preluarea comenzii cu 33%. Prin intermediul Modulului Fișa Sell, ultimele cinci comenzi pot fi folosite ca șabloane pentru a simplifica procesul de plasare a noilor comenzi. Astfel, timpul câștigat poate fi folosit pentru reorganizarea rutelor zilnice. Un alt avantaj atunci când ai soluția Optimall SFA este că agenții de vânzări nu mai pierd timp emițând chitanțe manual, iar acest timp poate fi investit pentru mai multe vânzări. Așadar, timpul câștigat se transformă într-un profit mai mare pentru afacerea ta. Cu ajutorul calculatorului de beneficii, poți afla exact ce sumă economisești. Tot datorită soluției, reduci încărcarea liniei de credit cu cel puțin 20% datorită funcționalității care blochează automat clientul atunci când depășește termenii contractuali. Aceste restricții integrate ajută la instruirea clienților și conduc la o recuperare mai rapidă a banilor. Nu în ultimul rând, implementarea soluției Optimall SFA duce la reducerea fraudelor la zero în afacerea ta. Acest pas este un element vital pentru profitabilitatea companiei tale! Așadar, dacă vrei să afli exact câte zeci de mii de lei poți salva lunar în business-ul tău, tot ce trebuie să faci e să accesezi calculatorul de beneficii Optimall SFA. Iar dacă te-ai convins, cere-ne o ofertă pe site-ul optimallsfa.ro, trimite-ne un e-mail pe optimall_vanzari@arobs.ro sau sună la numărul de telefon 0748 158 881.

 

Alege să fii optim Optimall cu by AROBS!