Automatizează-ți Afacerea și Fii cu un Pas în Fața Competiției

Soluțiile software complete, oferite de Optimall, au luat naștere din expertiza noastră în soluții de mobilitate. De la automatizarea forței de vânzări, managementul depozitelor, până la optimizarea rutelor de livrare, Optimall by AROBS încorporează toate soluțiile de optimizare pentru industrii diverse.

Lansat în 2003, Optimall SFA Android a fost primul produs AROBS pentru piața românească. Astăzi, Optimall are 5 soluții software diferite dedicate companiilor de producție și distribuție din 10 industrii FMCG din România și deservește mai mult de 300 de clienți.

Toate aceste soluții de mobilitate pentru afaceri sunt compatibile și pot fi integrate cu peste 77 de sisteme ERP.

SOLUȚII SOFTWARE

Optimall SFA

Cea mai cunoscută soluție software Optimall. Aplicație mobilă pentru agenții de vânzări – permite preluarea comenzilor, încasărilor și tipărirea de facturi/chitanțe în timp real.

automatizare vanzari

Optimall WMS

Soft pentru gestionarea depozitului – deții controlul stocurilor, de la primirea produselor până la livrarea acestora, printr-un sistem de validare, cu coduri de bare.

Optimall

Optimall SMIS

Soluție pentru inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar – deții controlul și automatizezi procesele de intrare/ieșire ale activelor din patrimoniu. 

inventariere mijloace fixe

Optimall Logistic

Soft pentru optimizarea rutelor de livrare – destinat companiilor de distribuție cu rețea proprie de șoferi livratori.

inventariere mijloace fixe

Optimall Connector

Optimall Connector –  facilitează sincronizarea prețurilor, stocurilor, comenzilor dintre un magazin online și sistemul de gestiune.

Optimall

Discută cu noi despre soluțiile software Optimall

CERE OFERTĂ

Lasă-ne datele tale de contact, iar în mai puțin de 24h vei fi contactat
de către unul din reprezentanții de vânzări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.