// detalii contact

Hai să vorbim

Adresă

str. Constantin 
Brancusi nr. 78

Vânzări

optimall@arobs.ro

Vânzări

+40741.227.627

aplicația pentru reprezentanții de vânzări

Cum ne ajută aplicația pentru reprezentanții de vânzări?

Optimall SFA, sau aplicația pentru reprezentanții de vânzări, este un software dezvoltat special pentru companiile de distribuție sau producătoare. SFA automatizează procesele realizate de reprezentanții de vânzări, folosind un device (telefon sau tabletă) cu sistem de operare Android, cu care pot efectua comenzi direct la clienți.

Aplicația pentru reprezentanții de vânzări (Optimall SFA) este destinată gestionării activităților întreprinse de reprezentanții de vânzări. Principalul rol al acestei aplicații constă în legătura directă dintre client, companie și agentul de pe teren.

Principalele beneficii care vin odată cu implementarea aplicației pentru reprezentanții de vânzări sunt următoarele:

SFA – deținerea unei evidențe clare a banilor din companie (bani care se investesc în teren); – evidența soldurilor din piață; – controlul creanțelor clienților prin limitări de sold, limitări zile de grație; – o evidență clară a activităților întreprinse de agenții de vânzări.
Concurența în mediul producătorilor și al distribuitorilor devine din ce în ce mai acerbă și odată cu ea și nevoile clienților. Reprezentanții de vânzări din teren, deseori nu fac față volumului de muncă și nu își pot duce la bun sfârșit targetele setate. Softul de tip SFA, automatizează procesele de vânzare pe care reprezentanții de vânzări le efectuează pe teren, sprijinindu-i pe aceștia să își depășească considerabil targetele setate. Odată ce reprezentanții de vânzări pot acoperi mai multe comenzi, vânzările cresc considerabil. Automatizarea proceselor de vânzare este cheia pentru succesul business-ului tău. Deși pare o investiție mare atunci când achiziționăm o astfel de soluție, suma cheltuită ne este revendicată înzecit odată cu folosirea ei. Optimall SFA by AROBS este compusă din două elemente conectate între ele. Aplicația WEB numită BackOffice care va fi instalată pe PC-ul companiei și Aplicația Mobilă pe care o vor folosi reprezentanții de vânzări. Aplicația pentru reprezentanții de vânzări este compusă din două elemente conectate între ele. Aplicația WEB numită BackOffice care va fi instalată pe PC-ul companiei și aplicația mobilă pe care o vor folosi reprezentanții de vânzări.

Cu ajutorul aplicației BackOffice poți realiza următoarele acțiuni:

– atribui routing-ul zilnic pentru reprezentanții de vânzări; -atribui nomenclatoare pe clienți; -aloci nomenclatoare pe produse; -setezi politici de blocaje/prețuri pentru fiecare client în parte; -urmărești comenzile și încasările preluate de către reprezentanții de vânzări; -generezi rapoarte personalizate.

Cu ajutorul aplicației mobile, reprezentanții de vânzări pot realiza următoarele sarcini:

-pot transmite în timp real încasările, comenzile, vizitele și chiar retururile; -au acces mereu la informații detaliate despre articole, stocuri, discount-uri, promoții, solduri, rute, etc. ; -pot încasa direct de la client cu posibilitatea de a tipări facturi dacă dețin o imprimantă termică. Aplicația pentru reprezentanții de vânzări te ajută să îți mărești business-ul prin eficientizarea tuturor proceselor de vânzări realizate de către agenții de vânzări.